Raounak Khaddari: ‘In Friends lijkt het alsof heel veel vrienden het einde is, alsof dat je gelukkig maakt’

27 oktober 2023, 16:30

Ken je dat, die stapel boeken naast je bed die maar hoger en hoger wordt? Tijd om dat eens aan te pakken. In Leezy keren Rosa en Jobeleen een maatschappelijk relevant boek binnenstebuiten. Hun bevindingen bespreken ze met een expert of schrijver die in de aflevering aanschuift. Zo kom jij al luisterend die stapel boeken door.

Auteur: Hoofdredactie Red Pers

Leestijd:

< 1 Min

In deze aflevering gaan Rosa en Jobeleen in gesprek met journalist Raounak Khaddari over haar boek Even goede vrienden. Ze hebben het over vriendschappen als werkwoord, het uitmaken met een vriendschap en waarom Friends toch niet het beste voorbeeld is van goede vrienden.

Credits

Hosts: Jobeleen Perez en Rosa Juffer
Artwork: Marlies de Baare
Muziek: Tibor Mercks en Mees Blankevoort
Montage: Charni Rog
Redactie: Anouk Gras

Red Pers neemt deze podcast op bij de Balie

Steun Red Pers

Je las dit artikel gratis, maar dat betekent niet dat het Red Pers niets heeft gekost. Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.

Over de auteur:

Red Pers is het podium voor journalistieke ontwikkeling. Ten eerste is het een podium voor studenten, waar zij zich binnen het journalistieke vak kunnen ontwikkelen. Ten tweede wil Red Pers op innovatieve wijze de journalistiek zelf ontwikkelen. Verfrissend en vastberaden.

Lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.