Ons Eilandleven – een Red Doc productie

Beeld: Beeld: Marlies de Baare

3 december 2022, 10:00

Auteur: Marlies de Baare

Ons Eilandleven – een Red Doc productie

Beeld: Beeld: Marlies de Baare

3 december 2022, 10:00

Auteur: Marlies de Baare

Een eiland is een wereld in het klein. Roos Vervelde vertelt in deze korte documentaire van Red Doc over het eiland waar ze jarenlang woonde: Zeeburgereiland. Wat maakt het eiland zo speciaal voor haar?

De ene keer liep ik linksom, de andere keer rechtsom

Dit is de tweede documentaire van de audiovisuele https://redpers.nl/wp-content/uploads/2020/09/redperslogo-1.png van Red Pers. Onder de noemer ‘Red Doc’ wordt er dit jaar aan korte documentaires gewerkt.

De eerste documentaire van Red Doc, over fotograaf Eyas Matouk, vind je hier.


STEUN NIEUW JOURNALISTIEK TALENT

Red Pers werd vijf jaar geleden opgezet door vier jonge en ambitieuze studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk opleidingsplatform. Het is dé springplank naar een journalistieke carrière.

Wil je ons helpen het medialandschap te vernieuwen door jonge journalisten een stem te geven? Doneer dan nu een flinke kan koffie (€ 5,-), één maandje Zoomen (€ 15,-) of een ander bedrag. Bedankt


lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.