Red Pers zoekt jou: HR-manager

Beeld: Beeld door Roos Vervelde

27 november 2022, 09:58

Auteur: Max van Geuns

Red Pers zoekt jou: HR-manager

Beeld: Beeld door Roos Vervelde

27 november 2022, 09:58

Auteur: Max van Geuns

Red Pers is vanaf 1 januari op zoek naar een HR-manager! Werk je het liefst met en voor een groep enthousiaste jongeren en zorg je er graag voor dat mensen het naar hun zin hebben, zowel op de werkvloer als bij de borrel? Dan zoeken wij jou!

Taakomschrijving

De HR-manager van Red Pers heeft een eervolle en belangrijke, maar ook een gezellige en veelzijdige taak. Je hebt goede banden met alle jonge https://redpers.nl/wp-content/uploads/2020/09/redperslogo-1.pngleden en onderhoudt nauw contact met ze. Eerdere HR-ervaring is niet vereist, maar enige ervaring met werken in commissies of organisaties is wel een pre.

Het hoofddoel van de HR-manager is om ervoor te zorgen dat de sfeer in de https://redpers.nl/wp-content/uploads/2020/09/redperslogo-1.png goed is. Dit doe je tijdens vergaderingen, maar ook onder andere door regelmatig evenementen te organiseren, variërend van netwerkborrels en https://redpers.nl/wp-content/uploads/2020/09/redperslogo-1.png-uitjes tot journalistieke workshops en bezoeken aan andere mediabedrijven. Ook initiatieven als het sturen van vrolijke verjaardagswensen en zelf ontworpen kerstkaarten dragen bij aan een goede sfeer in de https://redpers.nl/wp-content/uploads/2020/09/redperslogo-1.png.

Red Pers is in 2016 opgericht en is sindsdien flink gegroeid. Het team bestaat inmiddels uit meer dan dertig getalenteerde jongeren onder wie ook de schrijvende https://redpers.nl/wp-content/uploads/2020/09/redperslogo-1.png, eindhttps://redpers.nl/wp-content/uploads/2020/09/redperslogo-1.png, beeldhttps://redpers.nl/wp-content/uploads/2020/09/redperslogo-1.png, en een pr-team. Daarnaast maken we podcasts en hebben we een audiovisueel team dat mini-documentaires maakt. Welke grote stappen ga jij met Red Pers zetten?

Dit is echt iets voor jou als je…

  • Een sociaal en zorgzaam persoon bent
  • Graag anderen op hun gemak laat voelen
  • Goed om kan gaan met verschillende persoonlijkheden
  • Organisatorische en communicatieve vaardigheden hebt
  • Jezelf kunt vinden in de missie van Red Pers
  • Een visie hebt over de toekomst van Red Pers
  • Niet bang bent om nieuwe plannen en projecten uit te werken

Interesse? Mail je curriculum vitae en motivatiebrief naar meedoen@redpers.nl.

lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.