Roos Richtingloos: de Verkiezingen

15 maart 2021, 11:00

Auteur: Roos Vervelde

Van politiek tot praatjes in de supermarkt en van typische studenten problemen tot heftige maatschappelijke onderwerpen: het komt elke drie weken allemaal in bod in Roos Richtingloos, een nieuwe serie illustraties door Roos Vervelde. Deze week: de Verkiezingen.

Roos Vervelde

Roos Vervelde (1998) is illustrator bij Red Pers. Ze studeert Bèta-Gamma aan de UvA in de richting Kunstmatige Intelligentie, maar heeft ook veel interesse in beeldende kunst. Op Instagram is zij te vinden als @roozzel. Zie alle stukken waar Roos aan heeft meegewerkt | Contact: roosvervelde@redpers.nl
lees ook:

Doneren

Steun ons met een donatie

kijk voor meer info op onze donatie pagina

nivigeer

Service

Meer Red Pers

© 2023 Stichting Red Pers – Alle rechten voorbehouden

Privacystatement

|

Cookiebeleid

|

Copyright

|

Nieuwsbrief

Om de week houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief. Schrijf je nu in!

Rubrieken

NAVIGEER​

Service

Meer red Pers

Zoeken