Zo beleven moslims de ramadan dit jaar

7 mei 2020, 09:28

Auteur: Aliya Tanwir

Zo beleven moslims de ramadan dit jaar

7 mei 2020, 09:28

Auteur: Aliya Tanwir

Het is een ramadan als nooit tevoren. Door de coronacrisis zijn de gezamenlijke iftars (de maaltijd die wordt genuttigd na zonsondergang) en religieuze bijeenkomsten afgelast. Hoe beleven jonge Nederlandse moslims deze periode? 

Beeldredacteur Aliya Tanwir fotografeerde deze historische ramadan in haar woonplaats Almere. 


lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.