Red Pers bij de Klimaatmars

11 maart 2019, 09:27

Auteur: Joanna den Blijker

Red Pers bij de Klimaatmars

11 maart 2019, 09:27

Auteur: Joanna den Blijker

Gisteren was het zover: de grote Klimaatmars in Amsterdam, waar tienduizenden mensen op afkwamen. Verslaggevers Joanna Den Blijker, Marthe van Bronkhorst en Camille Stijlaart waren erbij en kregen onder andere te horen dat we allemaal ‘de lul’ zijn. In de loop van de week blikken we met meer video’s terug, dus houd ons in de gaten!

lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.