In beeld: de winter buiten de Ring

Beeld: Het IJ(s)meer.

3 maart 2018, 14:15

Auteur: Olivier Overberg

In beeld: de winter buiten de Ring

Beeld: Het IJ(s)meer.

3 maart 2018, 14:15

Auteur: Olivier Overberg

Voor het eerst in zes jaar kunnen Amsterdammers weer schaatsen op de grachten. Dat zal je ongetwijfeld gemerkt hebben: als het de nieuwsmedia niet zijn geweest, hebben je vrienden wel een schaatsfoto gedeeld of heb je zelf op het ijs gestaan. Onze fotograaf Olivier Overberg besloot daarom juist de Ring te verlaten en legde het IJ(s)meer vast.

lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.