Amsterdam in beeld: De Pijp

Beeld: De Albert Cuypstraat.

17 februari 2018, 15:19

Auteur: Lucas Faijdherbe

Amsterdam in beeld: De Pijp

Beeld: De Albert Cuypstraat.

17 februari 2018, 15:19

Auteur: Lucas Faijdherbe

De Pijp, momenteel een van de populairste buurten van Amsterdam. Iedereen wil zich vestigen in het ‘Quartier Latin van Amsterdam’ en de koffietentjes en hippe winkels schieten de grond uit. Fotograaf Lucas Faijdherbe bezocht de Pijp en legde de buurt vast.

lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.