In beeld: Code Rood

Beeld: Twee meisjes luisteren ongeduldig naar de laatste instructies van hun moeder voordat ze verder aan hun sneeuwfort kunnen bouwen.

12 december 2017, 13:08

Auteur: Olivier Overberg

In beeld: Code Rood

Beeld: Twee meisjes luisteren ongeduldig naar de laatste instructies van hun moeder voordat ze verder aan hun sneeuwfort kunnen bouwen.

12 december 2017, 13:08

Auteur: Olivier Overberg

11 december 2017: Code Rood. ‘Maatschappij-ontwrichtend weer.’ Sneeuw. Nadat Rijkswaterstaat men adviseerde niet meer de deur uit te gaan en de Amsterdamse universiteiten hun studenten na het middaguur naar huis stuurden, moest ook de hoofdhttps://redpers.nl/wp-content/uploads/2020/09/redperslogo-1.png van Red Pers er aan geloven: de maandelijkse https://redpers.nl/wp-content/uploads/2020/09/redperslogo-1.pngvergadering werd afgeblazen. Onze hoofdredacteur greep zijn kans en trok met zijn camera de binnenstad in.

lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.