Amsterdam in Beeld: Noord Gestoord

Beeld: Het Oeverpark, met het NDSM-terrein op de achtergrond.

12 juli 2017, 11:53

Auteur: Lucas Faijdherbe

Amsterdam in Beeld: Noord Gestoord

Beeld: Het Oeverpark, met het NDSM-terrein op de achtergrond.

12 juli 2017, 11:53

Auteur: Lucas Faijdherbe

Amsterdam-Noord wordt met de dag hipper en populairder. Steeds meer bedrijven vestigen zich er, de hoeveelheid festivals neemt jaarlijks toe en zelfs de toeristen wagen zo nu en dan een bezoekje aan de overkant van het IJ. Fotograaf Lucas Faijdherbe bezocht Amsterdam-Noord en legde de buurt vast.

 

lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.