Amsterdam in beeld: geniet van de zomer in je eigen stad

4 juli 2017, 09:56

Auteur: Clara Pietrek

Amsterdam in beeld: geniet van de zomer in je eigen stad

4 juli 2017, 09:56

Auteur: Clara Pietrek

De binnenstad van Amsterdam wordt met de dag drukker: toeristen, dagjesmensen en Amsterdammers zelf willen allemaal genieten van de zon. Onze fotograaf Clara Pietrek bezocht de plekjes waar Amsterdammers even kunnen ontsnappen aan de toeristische hotspots, om in alle rust de zomer door te brengen.

lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.