Amsterdam in beeld: geniet van de zomer in je eigen stad

4 juli 2017, 09:56

Auteur: Clara Pietrek

De binnenstad van Amsterdam wordt met de dag drukker: toeristen, dagjesmensen en Amsterdammers zelf willen allemaal genieten van de zon. Onze fotograaf Clara Pietrek bezocht de plekjes waar Amsterdammers even kunnen ontsnappen aan de toeristische hotspots, om in alle rust de zomer door te brengen.

Clara Pietrek

Clara Pietrek (1996) is a student, photographer and blogger from Germany, currently studying at the Amsterdam University College with a major in International Relations and Sociology. Back in 2010 she founded her blog cocomathilde.com and is since then (more or less) regularly working on it. She posts about her photography and life in Amsterdam or writes short columns - sometimes about feminism, sometimes about bad-decision-making and mostly about the best cafés, bars and museums. She also writes city guides for her favourite cities, with which she started after spending a few months in Barcelona and New York in 2014 and 2015. When she is not running around Amsterdam with her camera, she is probably running in Flevopark - or spends too many hours reading psychology books and watching German rom-coms.
lees ook:

Doneren

Steun ons met een donatie

kijk voor meer info op onze donatie pagina

nivigeer

Service

Meer Red Pers

© 2023 Stichting Red Pers – Alle rechten voorbehouden

Privacystatement

|

Cookiebeleid

|

Copyright

|

Nieuwsbrief

Om de week houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief. Schrijf je nu in!

Rubrieken

NAVIGEER​

Service

Meer red Pers

Zoeken