Artistiek april in zeven scènefoto’s

Beeld: Mount Olympus - Jan Fabre / Troubeleyn (foto Giorgos Papadopoulos)

1 mei 2017, 12:00

Auteur: Nuno Blijboom

Artistiek april in zeven scènefoto’s

Beeld: Mount Olympus - Jan Fabre / Troubeleyn (foto Giorgos Papadopoulos)

1 mei 2017, 12:00

Auteur: Nuno Blijboom

In april waren er wederom zat premières, mede dankzij de internationale festivals Tweetakt (Utrecht) en Pop Arts (Amsterdam). Nuno Blijboom had zodoende voldoende scènefoto’s om zich aan te vergapen en heeft deze keer zeven pareltjes voor u uitgekozen. Met bijzondere (onbedoelde) aandacht voor het theater van onze zuiderburen.

 

lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.