De beste theaterfoto’s van januari

Beeld: Silver - Dance Company Nanine Linning (foto: Philipp Zinniker)

1 februari 2017, 13:42

Auteur: Nuno Blijboom

De beste theaterfoto’s van januari

Beeld: Silver - Dance Company Nanine Linning (foto: Philipp Zinniker)

1 februari 2017, 13:42

Auteur: Nuno Blijboom

Een theaterfoto zegt meer dan duizend woorden. Het beeld zorgt voor de eerste indruk van de voorstelling bij een recensie, en is daarom cruciaal voor het theater. Toch blijft dit genre vaak onbelicht. Nuno Blijboom zet de mooiste en meest prikkelende scènefoto’s van januari voor jullie uiteen. 

 

lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.