Schatzoeken in de Universiteit van Amsterdam

Beeld: Foto's: Tess Castelijn

18 januari 2017, 11:00

Auteur: Roxy Jongewaard

Schatzoeken in de Universiteit van Amsterdam

Beeld: Foto's: Tess Castelijn

18 januari 2017, 11:00

Auteur: Roxy Jongewaard

Op de Binnenstadscampus van de Universiteit van Amsterdam bevindt zich één van de belangrijkste openbare kunstwerken van Amsterdam. Located Text van Joseph Kosuth is tiendelig en immens, maar slechts een klein deel van de duizenden studenten weet ervan. Heb jij de tien plakkaten al gevonden? Wij helpen je een handje.

Bronnen:

Foto’s: Tess Castelijn

lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.