Schatzoeken in de Universiteit van Amsterdam

Beeld: Foto's: Tess Castelijn

18 januari 2017, 11:00

Auteur: Roxy Jongewaard

Op de Binnenstadscampus van de Universiteit van Amsterdam bevindt zich één van de belangrijkste openbare kunstwerken van Amsterdam. Located Text van Joseph Kosuth is tiendelig en immens, maar slechts een klein deel van de duizenden studenten weet ervan. Heb jij de tien plakkaten al gevonden? Wij helpen je een handje.

Bronnen:

Foto’s: Tess Castelijn

Roxy Jongewaard

Vrouw (Roxy Jongewaard, 1994), blond, kunsthistorica, museumconservator in opleiding met passie voor chocolademelk, Amsterdammer in hart en nieren. Geniet van naoorlogse kunst en performance art, een bezoek aan de bioscoop en nieuwe theorieën over tentoonstellingsmogelijkheden. Heeft van kinds af aan grote affiniteit met modern (dans)theater. Zoekt: maatje (M/V) om kunst mee te kijken. Kennis van de kunstgeschiedenis geen voorwaarde. Spontaniteit, open blik en een positieve instelling hoeven ook niet per se. De moed om jezelf aan het denken te zetten en bovenal jezelf te laten voelen is wel geboden. Graag iemand die ook altijd onbedoeld pretentieus klinkt. Kinderen geen bezwaar (maar liever niet).
lees ook:

Doneren

Steun ons met een donatie

kijk voor meer info op onze donatie pagina

nivigeer

Service

Meer Red Pers

© 2023 Stichting Red Pers – Alle rechten voorbehouden

Privacystatement

|

Cookiebeleid

|

Copyright

|

Nieuwsbrief

Om de week houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief. Schrijf je nu in!

Rubrieken

NAVIGEER​

Service

Meer red Pers

Zoeken