Samenwerking gezocht!

19 mei 2015, 09:00

Auteur: Hoofdredactie Red Pers

Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd bij Maximum Amsterdam

Bedrijfsleider met als doelgroep Jong Amsterdam? Of zelf nog startende ondernemer? Dan zoeken wij samenwerking met jou! Voor onze doorstart kunnen we hulp goed gebruiken, maar wij kunnen zelf ook veel bieden.

Adverteren in Maximum is exclusief, omdat we meer waarde hechten aan de redactionele pagina’s, maar het is zeker mogelijk. Al vanaf 50 euro staat je advertentie in de glossy (met een oplage van 2.000 stuks), in het internet-magazine (met minimaal 1.000 lezers) én op de website (met 2.000 unieke bezoekers per maand). Al met al levert dit dus een bereik van minimaal 5.000 lezers op. De prijzen lopen op tot niet meer dan 400 euro voor de gehele achterzijde van het blad. Voor het zelf opmaken van de advertentie of voor het schrijven van een advertorial rekenen wij slechts 20% extra.

Voor exacte prijsopgave: stuur een mail naar https://redpers.nl/wp-content/uploads/2020/09/redperslogo-1.png@https://redpers.nl/wp-content/uploads/2016/08/max-in-ny-1.jpgimumamsterdam.nl, met vermeld de bedrijfsnaam, de contactpersoon en de gewenste plek en grootte van de advertentie.

Hoofdredactie Red Pers

Red Pers is het podium voor journalistieke ontwikkeling. Ten eerste is het een podium voor studenten, waar zij zich binnen het journalistieke vak kunnen ontwikkelen. Ten tweede wil Red Pers op innovatieve wijze de journalistiek zelf ontwikkelen. Verfrissend en vastberaden.
lees ook:

Doneren

Steun ons met een donatie

kijk voor meer info op onze donatie pagina

nivigeer

Service

Meer Red Pers

© 2023 Stichting Red Pers – Alle rechten voorbehouden

Privacystatement

|

Cookiebeleid

|

Copyright

|

Nieuwsbrief

Om de week houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief. Schrijf je nu in!

Rubrieken

NAVIGEER​

Service

Meer red Pers

Zoeken