#4 GRATIS ONLINE TE LEZEN

22 augustus 2014, 09:00

Auteur: Hoofdredactie Red Pers

#4 GRATIS ONLINE TE LEZEN

22 augustus 2014, 09:00

Auteur: Hoofdredactie Red Pers

Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd bij Maximum Amsterdam

http://issuu.com/https://redpers.nl/wp-content/uploads/2016/08/max-in-ny-1.jpgimumamsterdam/docs/https://redpers.nl/wp-content/uploads/2016/08/max-in-ny-1.jpgimum_nr_4_-_nazomer_2014_-_websi/1

Alweer bijna volgens traditie – na de ‘late winter editie’ – presenteren we nu de ‘nazomer’ editie. De Special deze keer gaat over de journalistiek zelf en wel de lokale media: wat is de toekomst hiervan volgens Parool-hoofdredactrice Barbara van Beukering, AT5-hoofdredacteur Bart Barnas en hoofdredactrice van Amsterdam FM, Marjolein Frijling? In interessante en verrassende interviews komen hun exclusieve verhalen naar voren. Minstens zo interessant is ons interview met Amsterdams eigen piano-wereldwonder Aidan Mikdad. Pas 12 jaar oud en nu al, volgens velen, ’s werelds beste pianist in zijn leeftijdscategorie. Een andere ‘beste’ hebben wij gevonden in het Hyperion Lyceum in Noord. De relatief nieuwe VWO-school had dit jaar voor de tweede keer op rij enorme overloting: wij hebben hun succesverhaal op papier gezet. Daarnaast kent onze stad weer eens een jubileum. Velen is het ontgaan, maar de Nieuwmarkt is welgeteld 400 jaar oud. Maximum-debutant Isidor Ilic kwam met een geschiedkundig en toch verfrissend verhaal. Verder hebben we de resultaten van onze laatst gehouden enquête voor jullie onder elkaar gezet en voorzien van commentaar. Tenslotte is er natuurlijk weer een grote test gedaan – dit maal waren de loempia-kraampjes het slachtoffer – en zijn de beeld-rubriek van Olivier Overberg en de welbekende ‘Places To Go’ van onze Chiara samengevoegd tot een prachtige route door Amsterdam die jullie vrijwel zeker nog niet kennen.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is: vanaf nu is Maximum Amsterdam GRATIS te verkrijgen. Zie Waar? voor de dichtsbijzijnde mogelijkheid.

lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.