#4 GRATIS ONLINE TE LEZEN

22 augustus 2014, 09:00

Auteur: Hoofdredactie Red Pers

Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd bij Maximum Amsterdam

http://issuu.com/https://redpers.nl/wp-content/uploads/2016/08/max-in-ny-1.jpgimumamsterdam/docs/https://redpers.nl/wp-content/uploads/2016/08/max-in-ny-1.jpgimum_nr_4_-_nazomer_2014_-_websi/1

Alweer bijna volgens traditie – na de ‘late winter editie’ – presenteren we nu de ‘nazomer’ editie. De Special deze keer gaat over de journalistiek zelf en wel de lokale media: wat is de toekomst hiervan volgens Parool-hoofdredactrice Barbara van Beukering, AT5-hoofdredacteur Bart Barnas en hoofdredactrice van Amsterdam FM, Marjolein Frijling? In interessante en verrassende interviews komen hun exclusieve verhalen naar voren. Minstens zo interessant is ons interview met Amsterdams eigen piano-wereldwonder Aidan Mikdad. Pas 12 jaar oud en nu al, volgens velen, ‘s werelds beste pianist in zijn leeftijdscategorie. Een andere ‘beste’ hebben wij gevonden in het Hyperion Lyceum in Noord. De relatief nieuwe VWO-school had dit jaar voor de tweede keer op rij enorme overloting: wij hebben hun succesverhaal op papier gezet. Daarnaast kent onze stad weer eens een jubileum. Velen is het ontgaan, maar de Nieuwmarkt is welgeteld 400 jaar oud. Maximum-debutant Isidor Ilic kwam met een geschiedkundig en toch verfrissend verhaal. Verder hebben we de resultaten van onze laatst gehouden enquête voor jullie onder elkaar gezet en voorzien van commentaar. Tenslotte is er natuurlijk weer een grote test gedaan – dit maal waren de loempia-kraampjes het slachtoffer – en zijn de beeld-rubriek van Olivier Overberg en de welbekende ‘Places To Go’ van onze Chiara samengevoegd tot een prachtige route door Amsterdam die jullie vrijwel zeker nog niet kennen.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is: vanaf nu is Maximum Amsterdam GRATIS te verkrijgen. Zie Waar? voor de dichtsbijzijnde mogelijkheid.

Hoofdredactie Red Pers

Red Pers is het podium voor journalistieke ontwikkeling. Ten eerste is het een podium voor studenten, waar zij zich binnen het journalistieke vak kunnen ontwikkelen. Ten tweede wil Red Pers op innovatieve wijze de journalistiek zelf ontwikkelen. Verfrissend en vastberaden.
lees ook:

Doneren

Steun ons met een donatie

kijk voor meer info op onze donatie pagina

nivigeer

Service

Meer Red Pers

© 2023 Stichting Red Pers – Alle rechten voorbehouden

Privacystatement

|

Cookiebeleid

|

Copyright

|

Nieuwsbrief

Om de week houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief. Schrijf je nu in!

Rubrieken

NAVIGEER​

Service

Meer red Pers

Zoeken