Werkstuk bij Essay: electorale geografie in Amsterdam

17 februari 2014, 09:00

Auteur: Hoofdredactie Red Pers

Werkstuk bij Essay: electorale geografie in Amsterdam

17 februari 2014, 09:00

Auteur: Hoofdredactie Red Pers

Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd bij Maximum Amsterdam

Zoals beloofd in editie 3 door Max van Geuns, in zijn essay over electorale geografie in Amsterdam, is hier het gehele werkstuk te lezen. Het profielwerkstuk is op het Vossius Gymnasium genomineerd voor de beste werken van dit schooljaar.
Klik hier om het werk te lezen.

lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.