Editie 2 op AT5!

30 september 2013, 09:00

Auteur: Hoofdredactie Red Pers

Editie 2 op AT5!

30 september 2013, 09:00

Auteur: Hoofdredactie Red Pers

Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd bij Maximum Amsterdam

Zoals je (na ongeveer 2/3 van het fragment) hierboven bij AT5 ziet: de tweede editie van Maximum Amsterdam heeft het gemaakt tot live televisie!

In deze herfsteditie onthullen wij het verhaal van Freek de Jonge over de jeugd, Twitter en andere media, zijn verleden maar voornamelijk ook zijn oude dag en natuurlijk Amsterdam. Daarnaast hebben we het bijzondere verhaal van basketballer Delicia van West in beeld gebracht, ze trainde vorig seizoen zo’n 10 uur in de week naast het vechten voor de overgang naar 6gym! Ook prachtige artikelen hebben we van Takis Grammatikopoulos, Amsterdammer uit Athene, en Desirée van der Veen, Amsterdammer ín Italië! Cathelijne Broers, directeur van de Nieuwe Kerk, vertelt over de nieuwe tentoonstelling ‘Ming’ – heb je de posters overal al gezien? – en fotograaf – je mag wel zeggen ‘fotokunstenaar’ – Michaël Ferron geeft een kijkje in zijn nieuwe galerij, Het Huis van Ferron. Verder verklapt Chiara natuurlijk weer wat Amsterdamse ‘hot spots’ en proeft ons kritische testpanel (nu bestaande uit Dieuwke en Philip) van de Amsterdamse patatkramen. Philip verklaart ook waarom jongeren zoveel naar elektronische muziek luisteren en Frank schrijft over het nieuwe Amsterdam met de Noord-Zuidlijn. Tenslotte een reportage van Sarai over wonen en werken achter de Albert Cuypmarkt, het heden & verleden van conflicten tussen Ajax en Feyenoord en een prachtige fotoreportage over fietsen in de stad… Als dát niet Maximum Amsterdam is!

Voorkant MAXIMUM NR2 DEFDe cover van de herfsteditie!

lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.