UWC-sterren verlaten ons… niet!

8 augustus 2013, 09:00

Auteur: Max van Geuns

UWC-sterren verlaten ons… niet!

8 augustus 2013, 09:00

Auteur: Max van Geuns

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd bij Maximum Amsterdam

Max van Geuns – Misschien hebben jullie ervan gehoord: United World College. Een tweejarig programma voor bijzonder slimme, gemotiveerde en leuke scholieren, met vele bestemmingen over de hele wereld. Alleen al in Nederland waren er honderden aanmeldingen, 20 hiervan hebben het gehaald tot dit ongelooflijke avontuur. Onder hen ook onze https://redpers.nl/wp-content/uploads/2020/09/redperslogo-1.pngleden Margot van der Sande (bestemming: Santa Ana, Costa Rica) en Mandula van den Berg (Mostar, Bosnië). Aan de ene kant zijn we trots op ze en wensen we ze al het geluk & plezier dat ze nu gaan krijgen, aan de andere kant gaan we ze natuurlijk ontzettend missen binnen onze geweldige groep. Maar helemaal verlaten doen ze ons niet! Ze blijven allebei af en toe wat voor Maximum schrijven, over wat er daar zoal anders, beter, slechter, mooier, lelijker, meer en minder is dan in Amsterdam… Daarnaast hebben ze zelf een blog met mooie verhalen over deze grote stap in hun leven. Mokum wacht hierna weer op jullie, Margot & Mandula!

lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.