UWC-sterren verlaten ons… niet!

8 augustus 2013, 09:00

Auteur: Max van Geuns

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd bij Maximum Amsterdam

Max van Geuns – Misschien hebben jullie ervan gehoord: United World College. Een tweejarig programma voor bijzonder slimme, gemotiveerde en leuke scholieren, met vele bestemmingen over de hele wereld. Alleen al in Nederland waren er honderden aanmeldingen, 20 hiervan hebben het gehaald tot dit ongelooflijke avontuur. Onder hen ook onze https://redpers.nl/wp-content/uploads/2020/09/redperslogo-1.pngleden Margot van der Sande (bestemming: Santa Ana, Costa Rica) en Mandula van den Berg (Mostar, Bosnië). Aan de ene kant zijn we trots op ze en wensen we ze al het geluk & plezier dat ze nu gaan krijgen, aan de andere kant gaan we ze natuurlijk ontzettend missen binnen onze geweldige groep. Maar helemaal verlaten doen ze ons niet! Ze blijven allebei af en toe wat voor Maximum schrijven, over wat er daar zoal anders, beter, slechter, mooier, lelijker, meer en minder is dan in Amsterdam… Daarnaast hebben ze zelf een blog met mooie verhalen over deze grote stap in hun leven. Mokum wacht hierna weer op jullie, Margot & Mandula!

Max van Geuns

Max van Geuns (1996) is mede-oprichter van Red Pers, was hoofdredacteur en is nu voorzitter van de overkoepelende stichting. Vanuit deze positie geeft hij advies aan de (hoofd)redactie en werkt hij aan de continuïteit van de redactie. Waar hij vroeger daarnaast ook stukken over economie en duurzaamheid schreef voor Red Pers, doet hij dat nu voor onder andere NRC. Verder is hij afgestudeerd milieueconoom en studeert hij momenteel beleidseconomie. Contact: max@redpers.nl
lees ook:

Doneren

Steun ons met een donatie

kijk voor meer info op onze donatie pagina

nivigeer

Service

Meer Red Pers

© 2023 Stichting Red Pers – Alle rechten voorbehouden

Privacystatement

|

Cookiebeleid

|

Copyright

|

Nieuwsbrief

Om de week houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief. Schrijf je nu in!

Rubrieken

NAVIGEER​

Service

Meer red Pers

Zoeken