Herfst in Mokum

6 november 2020, 15:43

Auteur: Aliya Tanwir

Herfst in Mokum

6 november 2020, 15:43

Auteur: Aliya Tanwir

We proberen met zijn allen zoveel mogelijk binnen te blijven, maar lichaamsbeweging is in deze tijd ook van cruciaal belang. Daarom gaan veel mensen overdag even een blokje om. En waar is het nu mooier om een frisse neus te halen dan in onze kleurrijke hoofdstad? Fotograaf Aliya Tanwir liep met haar camera door herfstig Amsterdam.

Tijdens de wandeling laat ze haar gedachtes de vrije loop: “Goudoranje bladeren die op het water drijven. Je ziet dat de kleurcombinatie van de gebouwen en bomen in elkaar overlopen. De goudkleurige bladeren lijken in slow-motion naar beneden te vallen.”

lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.