Herfst in Mokum

6 november 2020, 15:43

Auteur: Aliya Tanwir

We proberen met zijn allen zoveel mogelijk binnen te blijven, maar lichaamsbeweging is in deze tijd ook van cruciaal belang. Daarom gaan veel mensen overdag even een blokje om. En waar is het nu mooier om een frisse neus te halen dan in onze kleurrijke hoofdstad? Fotograaf Aliya Tanwir liep met haar camera door herfstig Amsterdam.

Tijdens de wandeling laat ze haar gedachtes de vrije loop: “Goudoranje bladeren die op het water drijven. Je ziet dat de kleurcombinatie van de gebouwen en bomen in elkaar overlopen. De goudkleurige bladeren lijken in slow-motion naar beneden te vallen.”

Aliya Tanwir

Aliya Tanwir (24) is een enthousiaste hobbyfotograaf met oog voor details. Ze studeert Midden-Oosten studies in Leiden en woont in Almere. Om haar portfolio uit te breiden, voorziet ze de artikelen van Red Pers van spraakmakende foto’s en maakt ze zelf fotoseries. Zie alle stukken waar Aliya aan heeft meegewerkt | Contact: aliya@redpers.nl
lees ook:

Doneren

Steun ons met een donatie

kijk voor meer info op onze donatie pagina

nivigeer

Service

Meer Red Pers

© 2023 Stichting Red Pers – Alle rechten voorbehouden

Privacystatement

|

Cookiebeleid

|

Copyright

|

Nieuwsbrief

Om de week houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief. Schrijf je nu in!

Rubrieken

NAVIGEER​

Service

Meer red Pers

Zoeken