In beeld: Architectuur vanuit een ander perspectief

Beeld: Rotterdam Centraal Station

31 maart 2018, 10:13

Auteur: RAW

Deze serie van de fotografiecommissie RAW van Amsterdam University College staat in het teken van observatie, verbeelding en illusies. Alhoewel de foto’s in eerste instantie niet lijken op bestaande structuren en gebouwen, is dit echter wel het geval. De foto’s zijn een compositie van verschillende gebouwen uit Amsterdam en Rotterdam.

Beeld: Wino Carter.

Met deze reeks hoopt Carter de aandacht van de kijker te trekken en ze op het verkeerde been te zetten. Je blik wordt het beeld ingezogen om een verklaring te zoeken voor wat in feite een optische illusie is. Door te laten zien hoe simpele structuren ook voor adembenemende beelden kunnen zorgen, hoopt Carter dat men wat vaker de tijd neemt om om zich heen te kijken. Daarnaast wil Carter laten zien dat het met een fijne dosis creativiteit mogelijk is onze concrete jungle te transformeren tot iets dat we nog niet kennen.

RAW

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
lees ook:

Doneren

Steun ons met een donatie

kijk voor meer info op onze donatie pagina

nivigeer

Service

Meer Red Pers

© 2023 Stichting Red Pers – Alle rechten voorbehouden

Privacystatement

|

Cookiebeleid

|

Copyright

|

Nieuwsbrief

Om de week houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief. Schrijf je nu in!

Rubrieken

NAVIGEER​

Service

Meer red Pers

Zoeken