Maximum Amsterdam wordt Red Pers!

22 augustus 2016, 09:00

Auteur: Hoofdredactie Red Pers

Maximum Amsterdam wordt Red Pers!

22 augustus 2016, 09:00

Auteur: Hoofdredactie Red Pers

Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd bij Maximum Amsterdam

Gezien onze overgang naar hét podium voor journalistieke ontwikkeling, vonden wij het tijd voor een frisse start. Daarom gaan wij per 4 september, wanneer het studiejaar officieel begint, door het leven als Red Pers.

laatsteoptie

Het is de afkorting van onze talentvolle, jonge https://redpers.nl/wp-content/uploads/2020/09/redperslogo-1.png [red.] en het benadrukt ons ambitieuze, maar noodzakelijke doel: de pers redden. Hoe we dat willen doen? Door verfrissender en innovatiever te zijn dan de gedrukte pers en inhoudelijk dieper te gaan dan je timeline of tweet lang is.

Blijf ons goed in de gaten houden op Facebook en Twitter, want er komt meer spannend nieuws aan de komende dagen!

lees ook:

Nieuwsbrief

Elke drie weken houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief.

Zoeken

Doneren

Wij bieden jonge, aspirerende journalisten een podium én begeleiding. Dat kunnen we nog beter met jouw steun. Die steun komt met twee voor de prijs van één, want onze sponsor matcht jouw donatie. Geef jij ons vijf euro? Dan ontvangen wij een tientje.