Maximum Amsterdam wordt Red Pers!

22 augustus 2016, 09:00

Auteur: Hoofdredactie Red Pers

Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd bij Maximum Amsterdam

Gezien onze overgang naar hét podium voor journalistieke ontwikkeling, vonden wij het tijd voor een frisse start. Daarom gaan wij per 4 september, wanneer het studiejaar officieel begint, door het leven als Red Pers.

laatsteoptie

Het is de afkorting van onze talentvolle, jonge https://redpers.nl/wp-content/uploads/2020/09/redperslogo-1.png [red.] en het benadrukt ons ambitieuze, maar noodzakelijke doel: de pers redden. Hoe we dat willen doen? Door verfrissender en innovatiever te zijn dan de gedrukte pers en inhoudelijk dieper te gaan dan je timeline of tweet lang is.

Blijf ons goed in de gaten houden op Facebook en Twitter, want er komt meer spannend nieuws aan de komende dagen!

Hoofdredactie Red Pers

Red Pers is het podium voor journalistieke ontwikkeling. Ten eerste is het een podium voor studenten, waar zij zich binnen het journalistieke vak kunnen ontwikkelen. Ten tweede wil Red Pers op innovatieve wijze de journalistiek zelf ontwikkelen. Verfrissend en vastberaden.
lees ook:

Doneren

Steun ons met een donatie

kijk voor meer info op onze donatie pagina

nivigeer

Service

Meer Red Pers

© 2023 Stichting Red Pers – Alle rechten voorbehouden

Privacystatement

|

Cookiebeleid

|

Copyright

|

Nieuwsbrief

Om de week houden we je op de hoogte van wat we schreven en wat we lazen in de Red Pers-nieuwsbrief. Schrijf je nu in!

Rubrieken

NAVIGEER​

Service

Meer red Pers

Zoeken